fbpx
POBIERZ OFERTĘ W PDF
catering@mapassion.pl
+48 790 016 842
Ma Passion

O NAS

Sukces w cateringu jest zawsze zasługą konkretnych ludzi. Zespół Ma Passion od lat
dostarcza gościom niezapomnianych wrażeń smakowych. Zleceniodawcom zaś
gwarantuje poczucie pełnej kontroli i świetnego wkomponowania w atmosferę
spotkań. Chętnie przyjmiemy nowe zaproszenie do wspólnej przygody ze smakiem!

Custom icon

KOMPETENCJE

Świetne zrozumienie, uzupełniające się umiejętności oraz wieloletnia praktyka – oto podstawy konstrukcji zespółu profesjonalistów Ma Passion.

Custom icon

NIEZAWODNOŚĆ

Współpraca z ludźmi wymaga odpowiedniej dozy elastyczności, ale jej podstawą jest profesjonalne przygotowanie i rzetelne planowanie działań.

Custom icon

ENTUZJAZM

Tam, gdzie praca jest prawdziwą pasją wykonujących ją ludzi, nigdy nie brakuje uśmiechu, wzajemnego szacunku i chęci rozwiązywania problemów.

Custom icon

SUMIENNOŚĆ

Punktualność, dbałość o najmniejsze szczegóły oraz uważność – właśnie tak rozumiemy zorientowanie na potrzeby Klienta.

Custom icon

PERFEKCJA

Doskonałość to dla nas ciągły rozwój i otwartość na nowe doświadczenia oraz wyzwania. Dla nas detale są równie ważne jak całościowe wrażenie.

Custom icon

WIARYGODNOŚĆ

Renomę naszej firmy buduje grono usatysfakcjonowanych Klientów, doceniających solidność realizacji i dotrzymywanie składanych obietnic.

Poznajmy się od kuchni!

Liderzy naszego zespołu chętnie uchylą rąbka tajemnicy i ujawnią źródła swoich osiągnięć.

Executive chef

Paweł Kalbarczyk

Twórca Ma Passion, szef i dyrektor kreatywny. Wychowany w duchu szkoły francuskiej. Rozpoczynał już jako nastolatek w Hotelu Bristol, gotując następnie m.in. w Restauracji Malinowej, Białym Domku i Restauracji Platter by Karol Okrasa. Długodystansowiec i maratończyk. Do wszystkiego doszedł sam, ale nie osiągnął jeszcze mety – wrodzony perfekcjonizm nie pozwala mu na to.

Sous chef

Marcin Leśkiewicz

W teamie z Pawłem od lat. Doświadczenia wyniesione z pracy w Restauracji Platter by Karol Okrasa przeniósł potem na aranżacje foodowych fotosesji w Błekitnym Studiu. Preferuje orientalne menu, i przestrzeń dla kulinarnych improwizacji.

Sous chef

Tomasz Kalbarczyk

Zastępca szefa kuchni w Ma Passion. Praktyki nabywał w Restauracji Platter by Karol Okrasa, Białym Domku oraz Kitchen Restaurant. Specjalista od kuchni polskiej, otwarty na azjatyckie inspiracje – zwłaszcza świeżutkiego Tatara.

Koordynator realizacji

Damian Seremak

Kompetencje kierownika zdobywał w MuuMuu, Tamka43, Wesołym Dworze, Hotelu Lidi. Barman i sommelier, posiadający liczne certyfikaty m.in: PBA, MSBiS, WSET Level 2 Awards. Uwielbia kuchnię świata, a najbardziej na świecie – właściwych ludzi w kuchni. Fan trawiastych nawierzchni i torfu zarazem, czyli futbolu i szlachetnej szkockiej whisky.

Koordynator realizacji, kelner

Bartek Kalbarczyk

Wieloletnie doświadczenie w gastronomii i obsłudze gości. Kontaktowny i otwarty na ludzi. Miłośnik kuchni włoskiej, ale i rodzimych pierogów. W swojej pracy nie widzi przeszkód nie do pokonania, przenosząc do organizacji cateringu kondycję wytrenowaną w wieloboju lekkoatletycznym.

Cukiernik

Grzegorz Gąska

Kreator słodkości i twórca autorskich przepisów na ciasta i desery w wielu wydaniach – bezglutenowych, wegetariańskich i wegańskich. Manager i cukiernik z bogatą historią m.in. z Cafe Vincent, Słodki-Słony, Grand Kredens, a nawet cukierni w Wielkiej Brytanii. Ambitnie łączy sweet life z healthy style w skali mega-macro – torturując tortem na 450 osób samą Ewę Chodakowską na Stadionie Narodowym.

Sales manager

Marlena Komońska

Łączy umiejętności nabyte w branży hotelarskiej, cateringowej i sprzedaży. Pracowała wcześniej w pięciogwiazdkowych hotelach, firmach eventowych a także zarządzała w sieci kawiarń. Wedding-planerka i pasjonatka psychologii. Wegesportsmenka.

PR & marketing manager

Anna Księżnik

Praktyczną wiedzę o promocji i marketingu wyniosła z pracy w agencji rządowej promującej walory turystyczne Polski, nowoczesnym Muzeum a także współprowadząc agencję eventową. Promotorka i członek zespołu organizacyjnego TEDx. Komunikację zna od kuchni, pichci smakowite internety, w Ma Passion wyznając zasadę „ktoś tu musi nie gotować, by gotować mógł ktoś”.